Șterge afacerea Proprietar
Afacerea și datele ei sunt șterse pentru toți membrii. Membrii își păstrează conturile.
Înainte să începi
Proprietar Doar proprietarul afacerii poate face asta.
Pornește de aici
Setări › Spațiu de lucru
Pași
- 1
Alege să ștergi afacerea.
- 2
Scrie-i numele ca să confirmi.
Bine de știut
- Nu există nicio cale s-o recuperezi.
Nu găsești ce îți trebuie?
Scrie-ne →