/
Contul tău
Datele tale, autentificarea, afacerile din care faci parte și notificările.
- Unde
- Meniul cu numele tău din josul barei laterale › Cont și clopoțelul din bara de sus
- Cine
- Toată lumea, pentru propriul cont. Datele tale sunt aceleași în toate afacerile din care faci parte.
Despre această funcționalitate
Pagina contului conține datele și limba, secțiunea de securitate, câte o secțiune pentru fiecare afacere din care faci parte și, la final, ștergerea contului.
Cont
Datele tale
NumeElena Radu
LimbaEnglish ▾
Salvați
Ce poți face aici 7 pagini
Schimbă numele, titlul sau limba
Fiecare ecran și email folosește noile date și limba aleasă.
Schimbă parola sau emailul de autentificare
Te autentifici cu noua parolă sau noul email și ești deconectat de pe celelalte dispozitive.
Deconectează-te de pe toate dispozitivele
Toate sesiunile se încheie în 30 de secunde, inclusiv cea pe care o folosești.
Treci în altă afacere
Lucrezi în cealaltă afacere.
Părăsește o afacere
Nu mai ești membru, iar clienții nu mai pot fi programați la tine acolo.
Citește și gestionează notificările
Ai citit noutățile și ai pus ordine în listă.
Șterge-ți contul
Contul a dispărut și ai ieșit din toate afacerile.