Clienți
Un profil pentru fiecare client, cu vizitele, notițele, fișierele și înregistrarea de confidențialitate, ca oricine îl vede să-i cunoască istoricul.
- Unde
- Bara laterală › Clienți › Clienții mei
- Cine
- Toată lumea poate căuta, adăuga și citi clienți. Doar recepția arhivează și restaurează; doar Administratorul șterge.
Despre această funcționalitate
Clienții mei se deschide pe clienții activi, câte 20 pe pagină, cei mai noi primii. Fiecare rând arată numele cu telefonul și emailul, un avertisment dacă lipsesc des, de când sunt clienți și ultima vizită. Politică neînregistrată sau Politică depășită înseamnă că înregistrarea de confidențialitate trebuie actualizată.
Profilul unui client are patru file: Prezentare generală, Programări, Fișiere și Notițe. Prezentarea începe cu un rezumat (ultima vizită, următoarea programare, vizite, neprezentări și anulări), apoi programarea curentă, textul Despre, ultima notiță și datele de contact.
Ce poți face aici 8 pagini
Adaugă un client
Clientul are un profil și poate fi programat.
Găsește un client în Clienții mei
Ai găsit clientul și i-ai deschis profilul.
Scrie textul Despre și notițe
Ce trebuie să țină minte echipa despre client e în profilul lui.
Schimbă datele de contact ale unui client
Telefonul și emailul clientului sunt la zi.
Înregistrează că un client a văzut politica de confidențialitate
Profilul clientului arată că a văzut politica în vigoare, cu data de azi.
Arhivează un client Recepție
Clientul nu mai e în listă și nu poate fi programat, iar istoricul și fișierele lui rămân.
Restaurează un client Recepție
Clientul e din nou activ și poate fi programat.
Șterge definitiv un client Administrator
Tot ce ține de client a dispărut, iar telefonul și emailul sunt din nou libere.