Deconectează-te de pe toate dispozitivele
Toate sesiunile se încheie în 30 de secunde, inclusiv cea pe care o folosești.
Înainte să începi
Oricine din afacere poate face asta.
- Folosește asta dacă ai pierdut un dispozitiv, de pe altul.
Pornește de aici
Cont › secțiunea de securitate
Pași
- 1
Alege deconectarea de pe toate dispozitivele.
- 2
Confirmă.
Nu găsești ce îți trebuie?
Scrie-ne →